Kktc Halil Falyalı : May 27, 2021 · falyalı’nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, “tatar, falyalı’yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor.

Kktc Halil Falyalı : May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor.. May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? May 23, 2021 · halil falyalı. Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu. Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur. Jun 01, 2021 · falyalı istediği gibi siyasete müdahale ediyor.

Ulusal birlik partisi'ni (ubp) finanse ediyor. Varsa da kktc'de yaşamıyordur… ** gelelim sadede… May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor. Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. May 23, 2021 · halil falyalı.

Sedat Peker In Videosuyla Gundeme Geldi Halil Falyali Kimdir
Sedat Peker In Videosuyla Gundeme Geldi Halil Falyali Kimdir from www.cumhuriyet.com.tr
May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur. Ubp'nin para kaynağı direkt halil falyalı'nın kendisi. Ulusal birlik partisi'ni (ubp) finanse ediyor. Veysel şahin'in şuan tutuklu kalmasının asıl sebebi bu falyalı denilen arkadaş. Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu. May 25, 2021 · × dikkat! Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor.

Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu.

Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu. Jun 01, 2021 · falyalı istediği gibi siyasete müdahale ediyor. Varsa da kktc'de yaşamıyordur… ** gelelim sadede… Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor. Jun 01, 2021 · vahşeti̇n hesabi sorulmali. Ulusal birlik partisi'ni (ubp) finanse ediyor. Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur. May 25, 2021 · × dikkat! May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor. Jun 05, 2021 · halil falyalı. Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu.

Jun 01, 2021 · falyalı istediği gibi siyasete müdahale ediyor. Falyalı, uzun yıllardır kilit birtakım siyasetçilerle başbakanlar, bakanlarla, soruşturma yapmakla görevli savcılarla yakın ilişki kuruyor. May 25, 2021 · × dikkat! Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur. Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu.

Halil Falyali Nin Haluk Kirci Ile Fotograflari Ortaya Cikti
Halil Falyali Nin Haluk Kirci Ile Fotograflari Ortaya Cikti from www.demokrathaber.org
May 23, 2021 · halil falyalı. May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor. Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. Jun 05, 2021 · halil falyalı. Jun 01, 2021 · halil falyalı, peker'in "iddiaları" hakkında cüneyt özdemir'e bağlanarak kktc'de hem sağcısı hem de solcusuyla görüştüğünü söylemişti. Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur. Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu. Varsa da kktc'de yaşamıyordur… ** gelelim sadede…

May 23, 2021 · halil falyalı.

May 25, 2021 · × dikkat! Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur. Sedat peker, kktc'de illegal faaliyetlerde bulunduğu iddia ettiği halil falyalı hakkında, herkesi gidip alıyorsunuz, gidin onu da alın. Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker'in mehmet ağar ve erkam yıldırım ile birlikte uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı suçlamasında bulunduğu kktc'li iş insanı halil falyalı'ya yönelik olarak yeni bir iddia dile getirildi. Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu. May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor. Ulusal birlik partisi'ni (ubp) finanse ediyor. May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? May 23, 2021 · halil falyalı. Falyalı, uzun yıllardır kilit birtakım siyasetçilerle başbakanlar, bakanlarla, soruşturma yapmakla görevli savcılarla yakın ilişki kuruyor. Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu. Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor. Ubp'nin para kaynağı direkt halil falyalı'nın kendisi.

May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker'in mehmet ağar ve erkam yıldırım ile birlikte uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı suçlamasında bulunduğu kktc'li iş insanı halil falyalı'ya yönelik olarak yeni bir iddia dile getirildi. Falyalı, uzun yıllardır kilit birtakım siyasetçilerle başbakanlar, bakanlarla, soruşturma yapmakla görevli savcılarla yakın ilişki kuruyor. Varsa da kktc'de yaşamıyordur… ** gelelim sadede… Jun 05, 2021 · halil falyalı.

Sedat Peker In Videosuyla Gundeme Geldi Halil Falyali Kimdir
Sedat Peker In Videosuyla Gundeme Geldi Halil Falyali Kimdir from www.cumhuriyet.com.tr
Jun 01, 2021 · vahşeti̇n hesabi sorulmali. Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu. Ubp'nin para kaynağı direkt halil falyalı'nın kendisi. Jun 01, 2021 · halil falyalı, peker'in "iddiaları" hakkında cüneyt özdemir'e bağlanarak kktc'de hem sağcısı hem de solcusuyla görüştüğünü söylemişti. May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. May 25, 2021 · × dikkat! Ulusal birlik partisi'ni (ubp) finanse ediyor.

May 25, 2021 · × dikkat!

Jun 01, 2021 · falyalı istediği gibi siyasete müdahale ediyor. Jun 05, 2021 · halil falyalı. Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu. Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen üye/üyeler'e aittir. May 25, 2021 · × dikkat! May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor. Ubp'nin para kaynağı direkt halil falyalı'nın kendisi. Varsa da kktc'de yaşamıyordur… ** gelelim sadede… Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker'in mehmet ağar ve erkam yıldırım ile birlikte uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı suçlamasında bulunduğu kktc'li iş insanı halil falyalı'ya yönelik olarak yeni bir iddia dile getirildi. Falyalı, uzun yıllardır kilit birtakım siyasetçilerle başbakanlar, bakanlarla, soruşturma yapmakla görevli savcılarla yakın ilişki kuruyor. May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu. Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor.

Jun 01, 2021 · halil falyalı, peker'in "iddiaları" hakkında cüneyt özdemir'e bağlanarak kktc'de hem sağcısı hem de solcusuyla görüştüğünü söylemişti kktc. Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama